Karima alatt

Eljött a költözés ideje

Régóta vagyok már fiatal és tíz költözés van a hátam mögött. Amikor eljött az ideje, akkor mese nincs, menni kell.

Egy költözés a való világban nagyon komoly dolog. Alaposan át kell gondolni és meg kell tervezni, hogy mindenre legyen ideje az emberlányának.

Nincs ez másként most sem, csak a körülmények egészen mások.

Mi is történt? Lássuk az előzményeket!

Talán tudod, talán nem, de egy ideje már két honlapot szerkesztettem és a másikra  – a BIOnline-ra – feltettem egy webáruházat is. Sőt – így utólag – bevallom, hogy csak blognak indult, mert szerettem volna megosztani mindazt az ismeret- és tudásmennyiséget, amelyet összegyűjtöttem a magam- és családom egészségének megőrzése-, védelme- és alkalmanként a visszaállítása terén. Prémium minőségű- 100 %-ban a természetben előforduló alapanyagokból előállított termékeket forgalmaztunk, az átlagár alatt.

A beszállítót azonban utolérte a válság. Tudom, hogy ettől még működtethettem volna tovább.
A megszűnés legfőbb oka az, hogy az új beszállító partner megtalálása nem vezetett eredményre. Az általunk eddig forgalmazott termékek mögött 20 éves – személyes – tapasztalat áll. Sem összetételben, sem minőségben, sem pedig ár-érték arányban nem találtunk megfelelőt. Sajnos.

A blog és a webáruház szimbiózisban működött, ezért döntöttem úgy, hogy megszűntetem a honlapot is, de beköltözik a blog tartalma a BíborKalaposok „Többet ésszel” menüpontja alá. Az „Egészségedre” kattintva, a lenyíló fül alatt megtalálod a cikkeket.

Természetes és magától értetődő, hogy tudniuk kell a BIOnline  hírlevél olvasóinak erről a költözésről, mert csak akkor értesülnek az őket érdeklő információkról, ha tudják, hol keressék.

Ehhez azonban fel kell iratkozniuk a BíborHírekre, a biborkalaposok.hu hírleveleire.

Ez ugye teljesen logikus, hiszen  a korábbi bejegyzéseket csak itt tudják elérni, megszűnt honlapon nincs mit olvasni.

Ez az új helyzet és a józan paraszti ész is azt kívánta, hogy lépjem meg a – már régóta tervezett – hírlevélküldő szolgálató váltást is. Ne kelljen néhány hónap múlva azzal terhelnem az olvasóimat, hogy emiatt ismét fel kelljen iratkozniuk.

Az újat már megtaláltam, a beüzemelése is megtörtént.

És most jön a csavar!

Azoknak pedig, akik korábban már feliratkoztak a BíborKalaposok hírleveleire, ismét fel kell iratkozniuk.

Miért?

Azért, mert az Adatvédelmi Törvény – nagyon helyesen – csak az általuk, önként megadott adatok alapján engedélyezi a feliratkozást. A korábbi szolgáltatónál már nem lesznek elérhetőek a nevek és az e-mail címek. Én még néhány napig látom ezeket a kényes információkat, de nem másolhatom át/nem importálhatom egyik szolgáltatótól a másikba. Védve ezzel a feliratkozók személyi adatait, személyiségi jogait és elkerülve a levélszemetet.

Tudom,  kicsit furcsán hangzik, hogy ismét fel kell iratkoznod, de az Adatvédelmi Törvény nem engedélyez más lehetőséget. Sőt, az ettől eltérőeket szigorúan bünteti. Nem fogod kétszer megkapni ugyanazt a levelet. Biztos lehetsz benne.

Ez magyarul azt jelenti, hogy 

  1. Régi BíborKalaposok olvasó vagy? Köszönöm a bizalmadat és arra kérlek, gördíts le egy kicsit, majd kérd ismét a BíborHíreket, mert csak így fogod megkapni a további híreket és egyéb olvasni valókat.
  2. Régi BIOnline olvasó vagy? Köszönöm a bizalmadat! Csak annyi a teendőd, kérlek, gördíts le egy kicsit, majd kérd a BíborHíreket, mert az egészség téma – hangsúlyosan – beköltözött ebbe az oldalba.
  3. Régi NapiMuníció olvasó vagy? Csak annyi a teendőd, kérlek, gördíts le egy kicsit, majd iratkozz fel a BíborHírekre, mert a témába vágó aktualitásokat így tudod eléri a továbbiakban.
  4. Új érdeklődő vagy? Köszönöm a bizalmadat! Csak annyi a teendőd, kérlek, gördíts le egy kicsit, majd kérd a BíborHíreket!

Ugye most már érted, miért kérem a régi- és új olvasóktól egyaránt, hogy iratkozzanak fel a Bíborhírekre?

Kérdéseidet, észrevételeidet, várom itt a hozzászólásokban vagy a Facebook oldalunkon.

Minden hírlevél-feliratkozót már az új rendszer fogja köszönteni.

BíborHírek! Kérem!

Ugye érdekel, mi jöhet még? Elküldöm Neked. Kérd a Bíborhíreket!

Őszintén érdekel a véleményed! Mit szeretnél itt látni? Miről beszélgetnél a legszívesebben?

Írd meg a Hozzászólásokban vagy a facebook oldalunkon!

(Visited 117 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .