Média

A vállalkozó anyukák és a háztartás

Évszázadok hosszú sora alatt úgy alakult, hogy a család, az otthon, a háztartás kézben tartása női princípium. A történelem úgy hozta, hogy a II. Világháború után, az anyukák közül is egyre többen vállalták a kenyérkeresői teendőket is.

Tapasztalatból tudom, hogy az anyukák, feleségek, háziasszonyok szerepkörét egyszerre ellátni embert próbáló feladat. Mindannyiunkban ott van a szeretet a gyermekeink, a családunk iránt, amelynek csupán csak az egyik, de nagyon fontos megjelenési formája, a tisztaság, a finom- és egészséges ételek, a meghitt- és barátságos hangulat megléte.  Ettől lesz otthon a háztartásból, szerintem.

Mi mégis szeretjük és vállalkozóként is találunk rá időt, hogy kényeztessük a családunkat.

Hoztam Neked egy receptgyűjtemény, amelyben olyan nők alkotásait találod, akik nemcsak szépek és okosak, de anyukák, nagymamák és mind emellett vállalkozók is.

Ebben a színes – és őszintén sajnálom, hogy nem szagos 😀 – szakácsfüzetben vegyesen vannak hagyományos és modern elvek alapján készült ennivalók is,

A finomságok receptkönyvének a 16. oldalán van a mi családunk egyik kedvence. 😀

Az alábbi képre kattintva nézd meg, milyen finomságokat alkottunk!  Ha tetszik, vidd bátran, töltsd le (jobb egérgomb és Mentés másként)a saját gépedre! Váljék egészségedre!

Így főzünk mi receptgyűjtemény

BíborHírek! Kérem!

Ugye érdekel, mi jöhet még? Elküldöm Neked. Kérd a Bíborhíreket!

Őszintén érdekel a véleményed! Mit szeretnél itt látni? Miről beszélgetnél a legszívesebben?

Írd meg a Hozzászólásokban vagy a Bíborkalaposok facebook oldalán!

(Visited 99 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .