Média

A vállalkozó anyukák és a háztartás

Évszázadok hosszú sora alatt úgy alakult, hogy a család, az otthon, a háztartás kézben tartása női princípium. A történelem úgy hozta, hogy a II. Világháború után, az anyukák közül is egyre többen vállalták a kenyérkeresői teendőket is.

Tapasztalatból tudom, hogy az anyukák, feleségek, háziasszonyok szerepkörét egyszerre ellátni embert próbáló feladat. Mindannyiunkban ott van a szeretet a gyermekeink, a családunk iránt, amelynek csupán csak az egyik, de nagyon fontos megjelenési formája, a tisztaság, a finom- és egészséges ételek, a meghitt- és barátságos hangulat megléte.  Ettől lesz otthon a háztartásból, szerintem.

Mi mégis szeretjük és vállalkozóként is találunk rá időt, hogy kényeztessük a családunkat.

Hoztam Neked egy receptgyűjtemény, amelyben olyan nők alkotásait találod, akik nemcsak szépek és okosak, de anyukák, nagymamák és mind emellett vállalkozók is.

Ebben a színes – és őszintén sajnálom, hogy nem szagos 😀 – szakácsfüzetben vegyesen vannak hagyományos és modern elvek alapján készült ennivalók is,

A finomságok receptkönyvének a 16. oldalán van a mi családunk egyik kedvence. 😀

Az alábbi képre kattintva nézd meg, milyen finomságokat alkottunk!  Ha tetszik, vidd bátran, töltsd le (jobb egérgomb és Mentés másként) a saját gépedre! Váljék egészségedre!

Lécci, figyelj rá, hogy az üres oldal után kezdődnek a recept képei és leírásai!

Így főzünk mi receptgyűjtemény

 

BíborHírek! Kérem!

Ugye érdekel, mi jöhet még? Elküldöm Neked. Kérd a Bíborhíreket!

Őszintén érdekel a véleményed! Mit szeretnél itt látni? Miről beszélgetnél a legszívesebben?

Írd meg a Hozzászólásokban vagy a Bíborkalaposok facebook oldalán!

(Visited 104 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .