Adni jó!

A Telihold legyen veled!

A Telihold nem kivételezik senkivel. Legyen az növény vagy állat vagy ember.  Veled is így van.

Akár akarod, akár nem, hogy Veled legyen, a Telihold 4 hetente megmutatja az erejét.


A hétvége nálunk családias hangulatban fog eltelni. Vasárnap délután köszöntünk egy szülinapos férfiút és 2 névnapos kamaszt.
Már szombaton elkezdünk készülődni, hogy mire megérkeznek az ünnepeltek, szívünket-lelkünket, magunkat és az otthonunkat is ünneplőbe öltöztessük.

Még egy röpke vásárlást is be kell ütemeznünk, amely nekem szokatlan lesz, mert már évek óta netes házhoz szállítással rendelek. A frisseket pedig a férjem veszi, alkalmanként.
Ez azonban más lesz, mert a gyermekeim és az unokáim ünneplésére készülök. Ezért aztán legyűröm a Telihold agresszív hatását és nincs az a boltos, aki kihozhatna a sodromból. 🙂

Boldogságos és örömteli állapot ez még akkor is, ha ma hajnali 3 óra 32 perctől már érződik a Telihold hatása, pedig csak holnap – augusztus 29-én 10 óra 51-kor – éri el a teljes „sajból van a Hold” állapotot.
És ez még nem minden, mert majd csak vasárnap délután 13 óra 31 percre fog lecsengeni a dolog.

Van, akit kevésbé és van akit jobban megvisel ez a helyzet, de bizony mindenkit érint, mert hát hová is bújhatnánk előle.

A felfokozott érzelmi állapot, amely a Teliholdat kíséri, gyakran ragadtatja az emberlányát/fiát olyan dolgokra, amelyeket később könnyen megbánhat, mert a kimondott szót visszaszívni lehetetlen, az elcsattant pofont meg nem történtté tenni képtelenség. 

Szóval, vigyázzatok magatokra és egymásra, mert a durvaságra, a gorombaságra a Hold – az érzelmek- és a lélek bolygója – sem adhat felmentést, még ilyenkor Holdtölte idején sem.

Még több jó hírt, kipróbált ötletet és egyéni tapasztalatot szeretnél?

BíborHírek! Kérem!

Ugye érdekel, mi jöhet még? Elküldöm Neked. Kérd a Bíborhíreket!
Őszintén érdekel a véleményed! Mit szeretnél itt látni? Miről beszélgetnél a legszívesebben?
Írd meg a Hozzászólásokban vagy a Bíborkalaposok facebook oldalán!
(Visited 72 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..